Tietoa yhdistyksestä

Pallonheitto

Tervetuloa yhdistyksen sivuille

Mannerheimin lastensuojeluliiton Kalvolan paikallisyhdistys on perustettu 31.3.1943. Alkuvuosina toiminta painottui huoltotyöhön: jaettiin avustuspaketteja ja sairaanhoitovälineitä sotaorvoille, suurille perheille, sotainvalideille ja muille apua tarvitseville.

Ensimmäisiä toimintamuotoja olivat sadoille lapsille annettu uintiopetus sekä ompeluillat, joissa valmistettiin mm. vauvapakkauksia. Varainhankintamuotoina olivat vappukukkien myynti, arpajaiset, myyjäiset, jäsenmaksut sekä suklaan myynti ja lehtiasiamiestoiminta.

Tänä päivänä yhdistys on aktiivisesti mukana kehittämässä MLL:n ja Hämeen piirin toimintaa. Yhdessä Hämeenlinnan kaupungin kanssa kehitämme monenlaista harrastustoimintaa, joka on omalla kylällä helposti kaikkien lapsiperheiden saatavilla.

Jäsenmäärämme on vuonna 2019 runsas 100. Toimintamme on kaikille avointa, ei ainoastaan jäsenille.

Tervetuloa mukaan!

Tiedottaminen

Tiedotamme toiminnastamme mm. kauppojen, koulujen ja päiväkotien ilmoitustauluilla. Ja tietysti nettisivuillamme ja facebookissa täällä.

Lisäksi perhekahviloiden kävijöille on tarjolla whatsapp-ryhmä nopeaa tiedonkulkua varten, kysy lisää perhekahvilavetäjältä!

Jäseneksi liittyminen

Yhdistyksen jäsenmaksu on 25 euroa vuodessa. Se sisältää liiton julkaiseman Lapsemme –lehden vuosikerran.

Liittyä kannattaa internetin kautta MLL:n sivuilla

MLL:n jäsenenä saat myös etu paikallisesti, sekä alennusta MLL Kalvolan järjestämistä osallistumismaksuista ympäri vuoden!