Perhekahvilat keskiviikkoisin ja perjantaisin

PERJANTAIN PERHEKAHVILA

Ruokailumahdollisuus 4€ /perhe jäsenille, 5 €/perhe ei-jäsenet tai 2€ aikuisjäsen ilman lapsia/ 3€ aikuinen ilman lapsia (sis. kahvit)

Pelkkä kahvittelu 1€

Pyrimme huomioimaan allergiat mahdollisuuksien mukaan!

Ehdota rohkeasti ohjelmaa tai tule jakamaan taitojasi askarteluissa tai missä tahansa jota voi lasten kanssa touhuta :)

Perhekahvila on avoin kohtaamispaikka, joka on tarkoitettu kaikille lapsiperheille. Perhekahvilassa on monipuolista toimintaa toiveiden ja mahdollisuuksien mukaan.

Toiminta on suunniteltu yhdessä vetäjien, vanhempien ja lasten kanssa: yhdessäoloa, kuulumisten vaihtamista, kahvittelua, leikkimistä, askartelua, musiikkia, liikuntaa.

Tervetuloa kahvilaan Hukarille perjantaisin
klo 9:00 - 13:30

Yhteyshenkilö: Pirita Mäntytörmä

PERHEKAHVILAN PÄIVÄKAHVIT

Päiväkahveilla jutellaan arkisista asioista, kahvitellaan ja mm. sukkapuikot heiluvat

keskiviikkoisin

klo 9.15-12.00 Hukarilla (ei koulujen loma-aikana!)

Täällä ei pönötetä vaan hommaillaan yhdessä, lapset ensin. Ruoan lämmitysmahdollisuus :) Kahvi/tee 1€/perhe

20.10. Ms

Perhekahvilan osoite :